VW camper huren

Wil je een VW camper huren? Dan staat ons Camperhurenwf.nl team graag voor je klaar. Je vindt ons in Hoogkarspel, in de buurt van Hoorn en Zwaag.

VW camper huren

Voor een VW camper in Noord-Holland ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende campers voor de verhuur, waaronder drie moderne Volkswagen campers. De VW I camper is de standaard uitvoering, net als de VW III camper, en de VW II camper heeft extra bergruimte. Daarnaast hebben we ook een Peugeot camper, deze is een maatje kleiner dan de Volkswagen campers.

We hebben bewust gekozen voor campers met fabrieksopbouw. Deze term betekent dat het VW chassis in de fabriek al is omgebouwd tot camper. Het resultaat is een nette, strak ingedeelde camper waarmee je van alle gemakken voorzien bent tijdens je campervakantie.

camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper VW III

Camper VW III - Zijdeur
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken

Inspiratie voor je campervakantie

Ben je nog op zoek bent naar inspiratie voor je vakantie met de VW camper? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op ons blog. Eerder schreven we bijvoorbeeld een blog over een fietsvakantie in de ongerepte natuur van het Bialowieza oerbos in Polen. En dankzij de fietsendrager op onze Peugeot en VW camper kun je gewoon op fietsvakantie met je eigen fiets. Alvast een kleine tip: Als je in de winter de ‘bison track’ fietstocht langs de voederplaatsen neemt, heb je zelfs kans om wilde bizons te spotten.

BLOG – Fietsvakantie met de camper – Bialowieza oerbos in Polen

We hebben ook een blog geschreven over een vakantie naar de Spaanse zon om nog even van de nazomer te genieten. Als kampeerliefhebber ga je niet met het vliegtuig, maar reis je met de camper richting Zuid-Europa. Vrij kamperen is niet toegestaan in Spanje, maar er zijn voldoende camperparkeerplaatsen, campings, wijnboeren of boerderijen waar je kunt kamperen. En wees gerust, onze campers zijn allemaal voorzien van airco.

BLOGCamper huren en naar Spanje? Strak plan!

Bekijk voor meer reisinspiratie en handige tips ons blog.

Makkelijk en snel een VW camper huren

Via onze website kun je eenvoudig een VW camper reserveren. In de online beschikbaarheidskalender kun je direct de beschikbaarheid van onze campers checken. Is de gewenste VW camper nog beschikbaar? Dan kun je op de pagina van de camper zelf een reserveringsformulier invullen om vrijblijvend een reservering te plaatsen. Eén van onze teamleden stuurt je vervolgens per mail een offerte op maat. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven en de borgsom hebt betaald, is je reservering definitief en kun je met de VW camper op pad.

Direct een camper huren?

Bekijk hier ons volledige camper aanbod en reserveer je camper eenvoudig online.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wil je meer weten over onze campers of ben je op zoek naar tips voor tijdens je campervakantie met de VW camper? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vind je het antwoord op je vragen, inclusief handige tips en instructievideo’s met extra tekst en uitleg. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.