Worden er nog kosten berekend boven op de huurprijs van de camper?

Als je bij ons een camper huurt, worden er in principe geen extra kosten berekend. We maken vooraf bepaalde afspraken in onze huurovereenkomst en als je deze netjes opvolgt, hoef je geen bijkomende kosten te verwachten.

Schoonmaakkosten
Eén van de voorwaarden is dat de camper netjes en schoon wordt teruggebracht. Als wij de camper moeten (laten) opruimen en/of schoonmaken, rekenen we hier de volgende tarieven voor:

  • Schoonmaken van het interieur: maximaal €250,-
  • Legen en reinigen van de toiletcassette: €75,-
  • Legen van de afvalwatertank: €50,-

Volle tank
We zorgen er altijd voor dat de camper met een volle brandstoftank voor je klaar staat als je deze op komt halen op de afgesproken datum. Zorg ervoor dat je de camper ook weer vol hebt getankt voordat je deze terug komt brengen na je campervakantie. Wanneer de camper niet met hetzelfde brandstofniveau wordt ingeleverd, brengen we €30,- voor het tanken + de brandstofkosten in rekening.

Tot slot is het belangrijk dat de camper weer in dezelfde staat bij ons wordt teruggebracht, zodat de volgende vakantiegangers ook een fijne campervakantie hebben. Ontbrekende of defecte onderdelen van de inventarislijst of camper worden verrekend met de borg.