Tip! Kies voor online camper verhuur

We hebben bij Camper huren West-Friesland verschillende buscampers voor de verhuur. Om het jou als kampeerliefhebber zo eenvoudig mogelijk te maken, kun je alles rondom camper verhuur online in orde maken. Zo reserveer je makkelijk en snel de camper voor jouw campervakantie. We hebben de voordelen van online camper verhuur voor je op een rijtje gezet en vertellen je hoe dit precies in z’n werk gaat.

Voordelen van online camper verhuur

  • Bespaar tijd én brandstof door het camper assortiment online te bekijken.
  • Het internet is áltijd geopend. Je bent dus niet afhankelijk van openingstijden voor het bekijken van het online camper verhuur aanbod.
  • Met een paar klikken vergelijk je het aanbod, de mogelijkheden en prijzen van verschillende verhuurbedrijven.
  • En, wat je misschien ook heel prettig vindt: online wordt je niet beïnvloed door vertegenwoordigers. Dit kan voor een gevoel van vrijheid zorgen, zelfs voordat je op pad bent met de camper!
  • Een reservering is zo gepiept in je online zoektocht naar de perfecte camper voor jouw campervakantie.

 

Online camper verhuur

Hoe werkt het?

Klik op ons camper aanbod om onze buscampers te bekijken. We hebben al onze campers voorzien van specifieke details en ongefilterde foto’s om jou een realistisch beeld te geven van ons aanbod. Wat je ziet, is wat je krijgt.

Op iedere camper pagina staat een reserveringsformulier waarmee je makkelijk en snel online een reservering plaatst. Vervolgens ontvang je van ons een offerte via de mail. Om de reservering definitief te maken, maak je het huurbedrag inclusief borg over naar het factuurnummer uit de offerte. We zorgen er dan voor dat de camper op de afgesproken dag voor je klaarstaat in Hoogkarspel, zodat jij onbezorgd aan je campervakantie kunt beginnen!

Beschikbaarheidskalender

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze campers? In de overzichtelijke online beschikbaarheidskalender zie je per camper wanneer deze nog vrij is. Als de datum rood gekleurd is, is iemand anders je net voor geweest. Is de datum nog groen? Plaats dan direct je online reservering voor deze camper.

Goed voorbereid op campervakantie?
We hebben een handige checklist opgesteld met camper kampeertips die altijd van pas komen. Je vindt de checklist hier!

Ervaar de voordelen van online camper verhuur

Zoals je ziet biedt online camper verhuur verschillende voordelen. Ben je enthousiast? Bekijk dan hieronder ons online camper aanbod. Klik op de camper voor meer informatie en de mogelijkheid om direct online te reserveren.

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken