Mag de hond mee in de camper?

De vraag die we regelmatig krijgen: ‘Mag de hond mee in de camper?’. We merken dat veel andere camperverhuurders dit niet toestaan, maar bij Camperhurenwf.nl kijken we graag samen naar de mogelijkheden om een uitzondering te maken.

Overleg het van tevoren

We vinden het vooral belangrijk om vooraf goed op de hoogte te zijn. Wil je dus graag je hond meenemen tijdens je campervakantie? Geef het even aan in het reserveringsformulier of neem hierover los contact met ons op. We kunnen dan meteen overleggen over de mogelijkheden en bepaalde afspraken maken.

Kamperen met de hond

Zorg dat de camper schoon is

We spreken standaard af dat de camper schoon bij ons in Hoogkarspel wordt ingeleverd. Dat geldt voor al onze huurders, met of zonder huisdieren. Als je van ons groen licht krijgt om je huisdier mee te nemen, vragen we je om extra goed op te letten tijdens het schoonmaken van de camper. Zorg dat er geen vlekken of losse haren achterblijven, zodat de camper schoon en netjes wordt ingeleverd.

Na het inleveren van de camper doet een van onze teamleden altijd een check. We kijken dan niet alleen naar eventuele beschadigingen aan het exterieur, maar controleren ook of het interieur van de camper schoon is. Mocht dat niet het geval zijn, laten we de camper professioneel schoonmaken. Je ontvangt hier dan een factuur voor.

Campervakantie met de hond

Campervakantie met de hond

Wat we je nog graag als tip mee willen geven, is het volgende: Bedenk voor jezelf of je de hond er een plezier mee doet. Er zit nogal een verschil tussen een campervakantie met een kleine Yorkshireterriër of een grote Berner Sennenhond. We hebben voor compacte huurcampers gekozen in ons camperaanbod, dus de ruimte in de camper is beperkt.

En dan hangt het er natuurlijk ook vanaf wat voor soort campervakantie je in gedachten hebt en hoe je hond hiermee omgaat. Voor de ene hond is het geen probleem om lang onderweg te zijn, terwijl het voor de ander juist andersom kan zijn. Dan is het raadzaam om te kijken naar een korte route met voldoende tussenstops.

Vakantie met de hond

Blijkt het toch niet handig om de hond mee te nemen in de camper? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een hondenpension. Deze dierenpensions bieden tijdelijke opvang, zodat je trouwe viervoeter gegarandeerd in goede handen is tijdens je vakantie. Of wie weet heb je vrienden, familieleden of buren die graag een weekje op willen passen. Vragen kan altijd!

Direct een camper huren?

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken