Camperverhuur Amstel Gold Race
 

Camperverhuur voor de Amstel Gold Race

Ben je van plan om naar de Amstel Gold Race te gaan, of fiets je zelf mee? Bekijk dan hier de mogelijkheden van Camper huren West-Friesland voor camperverhuur voor de Amstel Gold Race.

Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race is een begrip in het wielrennen. Deze heuvelklassieker werd in 1966 voor het eerst georganiseerd en wordt gereden in de Limburgse heuvels. Sinds 2017 kunnen ook de vrouwelijke rensters weer deelnemen aan de Amstel Gold Race.

Doe je zelf mee?

De wielerwedstrijd is er sinds 2001 ook voor recreatieve fietsers. Wil je graag een keer meedoen met deze klassieker? Je kunt kiezen tussen verschillende afstanden: 60, 100, 125, 150, 200 en zelfs de 250 kilometer.

Kom tot rust in onze buscamper

Grote kans dat je na de race geen zin meer hebt in een fietstocht naar huis. En als je benen flink verzuurd zijn van het fietsen, is autorijden ook niet de veiligste manier om thuis te komen. In dat geval kun je heel makkelijk een camper huren. Parkeer ‘m in de buurt en ga de volgende dag, na een goede nachtrust, weer fris en fruitig op pad.

Direct een camper huren?

Bekijk hier ons volledige camper aanbod en reserveer je camper eenvoudig online.

Camperverhuur voor de Amstel Gold Race

Ook als je niet meedoet, is het huren van een camper een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld onbezorgd genieten van een biertje van hoofdsponsor Amstel Bier als je weet dat je niet zelf naar huis hoeft te rijden vanuit Zuid-Limburg. We hebben bij Camper huren West-Friesland bovendien drie ruime campers te huur met comfortabele bedden, zodat je gegarandeerd goed slaapt.

Daarnaast zijn onze campers standaard uitgerust met onder andere airconditioning en parkeersensoren. En als je bij ons een camper huurt, rijd je in een handgeschakelde diesel met 6 versnellingen. Er zit ook een trekhaak onder de camper, zodat je er een fietsendrager op kunt bevestigen voor je wielrenfiets.

Camper huren?

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper VW III

Camper VW III - Zijdeur
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

Over Camper huren West-Friesland

Wij zijn Camper huren West-Friesland. Gevestigd in het Noord-Hollandse Hoogkarspel, in de buurt van Hoorn en Enkhuizen. Veiligheid en comfort staan centraal en dat merk je direct als je bij ons in een huurcamper stapt. Wij verhuren drie verschillende campers, stuk voor stuk een buscamper met fabrieksopbouw.