Route campers Heerhugowaard Hoogkarspel
 

Campers Heerhugowaard

Wil je een camper huren vanuit de regio Heerhugowaard? Dan staat ons Camperhurenwf.nl team graag voor je klaar. Je vindt ons in Hoogkarspel, net achter Hoorn en Zwaag.

Makkelijk en snel een camper huren

In ons assortiment vind je verschillende huurcampers. Zo is er een compacte Peugeot camper, de kleinste camper in ons wagenpark. Onze andere campers zijn Volkswagens, de VW I en VW II, deze zijn iets ruimer dan de variant van Peugeot. We hebben bewust gekozen voor campers met fabrieksopbouw, wat inhoudt dat het bestelbus chassis in de fabriek al is omgebouwd tot camper. Het resultaat is een nette, strak ingedeelde camper waarmee je van alle gemakken voorzien bent tijdens je campervakantie.

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper VW III

Camper VW III - Zijdeur
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

Online reserveren

Via onze website kun je eenvoudig een camper reserveren. We hebben een online beschikbaarheidskalender waarin je direct de beschikbaarheid van onze campers kunt checken. Is de camper nog beschikbaar? Dan kun je op de pagina van de camper zelf een reserveringsformulier invullen om vrijblijvend een reservering te plaatsen. Eén van onze teamleden stuurt je vervolgens per mail een offerte op maat. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven en de borgsom hebt betaald, is je reservering definitief.

Huur campers Heerhugowaard

Vanuit de regio Heerhugowaard zit je op zo’n 35 kilometer afstand van onze verhuurlocatie in Hoogkarspel. Door de soepele aansluiting tussen Heerhugowaard en Hoogkarspel kun je in een kleine 30 minuten bij ons op de stoep staan. Als je over de Braken (N194) richting Avenhorn rijdt, rij je vanaf daar via de Jaagweg de snelweg (A7) richting Leeuwarden op.

Direct een camper huren?

Bekijk hier ons volledige camper aanbod en reserveer je camper eenvoudig online.

Bij afslag Hoorn-Noord verlaat je vervolgens de snelweg en pak je de Westfrisiaweg (N307) tot afrit Zwaagdijk-Oost / Wervershoof / Medemblik / Hoogkarspel. Vanaf daar ga je verder op de Drechterlandseweg (N505), dit is de provinciale weg richting Enkhuizen. Hier sla je na zo’n 2 kilometer rechtsaf om op de Sluisweg te komen en vanaf daar rij je binnendoor via de Duijvenbrug naar de Streekweg. Als je op een gegeven moment Café-Restaurant Bantam aan je linkerhand ziet, weet je dat je goed moet opletten. Wij zitten minder dan 100 meter verder, recht tegenover de watertoren van Hoogkarspel.

We zorgen dat hek open staat als we weten dat je langskomt, zodat je direct het pad op kunt rijden.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wil je meer weten over onze campers of onze werkwijze? Of ben je op zoek naar tips voor tijdens je campervakantie, zoals instructies voor het opzetten van de luifel? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vind je het antwoord op je vragen, inclusief handige instructievideo’s met extra tekst en uitleg. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.