Campers Friesland

Ben je op zoek naar huur campers in Friesland? Dan staat ons Camperhurenwf.nl team graag voor je klaar. Je vindt ons in het Noord-Hollandse Hoogkarspel, goed bereikbaar vanaf de Afsluitdijk. We hebben daarnaast een adres in Appelscha, Friesland waar je de camper kunt ophalen.

Campers Friesland

Vanuit Friesland kun je eenvoudig en snel één van onze campers huren. We hebben verschillende buscampers voor de verhuur. De compacte Peugeot camper is de kleinste camper in ons wagenpark. Onze andere campers zijn Volkswagens, deze zijn iets ruimer dan de Peugeot. We hebben bewust gekozen voor campers met fabrieksopbouw, wat inhoudt dat het bestelbus chassis in de fabriek al is omgebouwd tot camper. Het resultaat is een nette, strak ingedeelde camper waarmee je van alle gemakken voorzien bent tijdens je campervakantie.

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper VW III

Camper VW III - Zijdeur
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

Friesland > Hoogkarspel

Camper huren West-Friesland is gevestigd in het Noord-Hollandse Hoogkarspel, in de buurt van Hoorn en Enkhuizen. We zijn vanuit Friesland makkelijk bereikbaar als je langs wilt komen voor één van onze campers. Je rijdt via de A7 over de Afsluitdijk en verlaat de A7 bij afslag Hoorn-Noord. Vanaf daar vervolg je de route naar Hoogkarspel via de Westfrisiaweg (N307). Je vindt ons op Streekweg 192, recht tegenover de watertoren van Hoogkarspel. Parkeren kan gewoon bij ons op het pad, we zorgen dat het hek open staat als je langskomt.

Haal je de camper liever in Friesland op? Geef dit dan vooral bij ons aan. We hebben een adres in Appelscha, waar we de camper voor je klaar kunnen zetten.

Inspiratie voor je campervakantie

Als je nog op zoek bent naar inspiratie voor je campervakantie raden we je aan om eens een kijkje te nemen op ons blog. We hebben bijvoorbeeld een blog geschreven over de rondreis langs Dresden, Auschwitz en Krakau. Stuk voor stuk steden waar de littekens van de Tweede Wereldoorlog nog steeds duidelijk zichtbaar zijn. Met recht een indrukwekkende rit.

BLOG – Unieke camper reis: Dresden – Auschwitz – Krakau

Bekijk voor meer reisinspiratie en handige tips ons blog

Zo huur je een camper bij Camperhurenwf.nl

Via onze website kun je eenvoudig een camper reserveren. We hebben een online beschikbaarheidskalender waarin je direct de beschikbaarheid van onze campers kunt checken. Is de camper nog beschikbaar? Dan kun je op de pagina van de camper zelf een reserveringsformulier invullen om vrijblijvend een reservering te plaatsen. Eén van onze teamleden stuurt je vervolgens per mail een offerte op maat. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven en de borgsom hebt betaald, is je reservering definitief en kun je met de camper op pad.

Direct een camper huren?

Bekijk hier ons volledige camper aanbod en reserveer je camper eenvoudig online.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wil je meer weten over onze campers of onze werkwijze? Of ben je op zoek naar tips voor tijdens je campervakantie, zoals instructies voor het afstellen van je camper? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vind je het antwoord op je vragen, inclusief handige instructievideo’s met extra tekst en uitleg over onze campers. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.