Camper rondreis Scandinavie
 

Wil jij een camper uitproberen?

Denk jij er nog over na om zelf een camper te kopen en wil je liever eerst een camper uitproberen? Huur dan een buscamper bij Camperhurenwf.nl. Als je vandaag reserveert, kun je de camper de volgende dag al ophalen!

Camper uitproberen

We hebben verschillende buscampers die je kunt huren om uit te proberen of een camper ook iets voor jou is. De compacte Peugeot camper is de kleinste camper in ons wagenpark. Onze andere campers zijn Volkswagens, deze zijn iets ruimer dan de Peugeot. We hebben bewust gekozen voor campers met fabrieksopbouw, wat inhoudt dat het bestelbus chassis in de fabriek al is omgebouwd tot camper. Het resultaat is een nette, strak ingedeelde camper waarmee je van alle gemakken voorzien bent tijdens je campervakantie.

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper VW III

Camper VW III - Zijdeur
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

Inspiratie voor je campervakantie

Om de camper uit te proberen hebben we verschillende blogs met reisinspiratie voor je klaarstaan. We merken bijvoorbeeld dat Scandinavië een geliefde bestemming is onder onze huurders, met name door het prachtige landschap van de Scandinavische landen. Blijf je liever in Nederland voor het uitproberen van de camper? Bekijk dan vooral onze blog over buitenlandse plaatsnamen in Nederland en selecteer de bestemmingen die jij graag wilt bezoeken tijdens je campervakantie.

Bekijk voor meer reisinspiratie en handige tips ons blog

Zo huur je een camper bij Camperhurenwf.nl

Via onze website kun je eenvoudig een camper huren om deze uit te proberen. We hebben een online beschikbaarheidskalender waarin je direct de beschikbaarheid van onze campers kunt checken. Is de camper nog beschikbaar? Dan kun je op de pagina van de camper zelf een reserveringsformulier invullen om vrijblijvend een reservering te plaatsen. Eén van onze teamleden stuurt je vervolgens per mail een offerte op maat. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven en de borgsom hebt betaald, is je reservering definitief en kun je met de camper op pad. Je kunt de camper ophalen in het Noord-Hollandse Hoogkarspel, maar we kunnen de camper ook op onze locaties in Appelscha (Friesland) of Witteveen (Drenthe) voor je klaarzetten.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wil je meer weten over onze campers voordat je de camper wilt uitproberen? Of ben je op zoek naar tips voor tijdens je campervakantie, zoals instructies voor het afstellen van je camper? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vind je het antwoord op je vragen, inclusief handige instructievideo’s met extra tekst en uitleg over onze campers. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Direct een camper huren?

Bekijk hier ons volledige camper aanbod en reserveer je camper eenvoudig online.