Camper Noord-Holland

Wil je een camper huren in Noord-Holland? Dan staat ons Camperhurenwf.nl team graag voor je klaar. Je vindt ons in Hoogkarspel, in de buurt van Hoorn en Zwaag.

Makkelijk en snel een camper huren

Via onze website kun je eenvoudig een camper reserveren. We hebben een online beschikbaarheidskalender waarin je direct de beschikbaarheid van onze campers kunt checken. Is de camper nog beschikbaar? Dan kun je op de pagina van de camper zelf een reserveringsformulier invullen om vrijblijvend een reservering te plaatsen. Eén van onze teamleden stuurt je vervolgens per mail een offerte op maat. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven en de borgsom hebt betaald, is je reservering definitief en kun je met de camper op pad.

Camper Noord-Holland

Voor een camper in Noord-Holland ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende campers voor de verhuur. De compacte Peugeot camper is de kleinste camper in ons wagenpark. Onze andere campers zijn Volkswagens, de VW I, VW II en VW III, deze zijn iets ruimer dan de Peugeot. We hebben bewust gekozen voor campers met fabrieksopbouw, wat inhoudt dat het bestelbus chassis in de fabriek al is omgebouwd tot camper. Het resultaat is een nette, strak ingedeelde camper waarmee je van alle gemakken voorzien bent tijdens je campervakantie.

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper VW III

Camper VW III - Zijdeur
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

Inspiratie voor je campervakantie

Als je nog op zoek bent naar inspiratie voor je campervakantie raden we je aan om eens een kijkje te nemen op ons blog. We hebben bijvoorbeeld een blog geschreven over de rondreis door Scandinavie. Een bestemming die steeds vaker wordt gekozen, onder andere door de prachtige stukken ongerepte natuur.
BLOGRondreis door Scandinavie met de camper

Een andere reis die je niet snel zult vergeten is de route langs Dresden, Auschwitz en Krakau. Stuk voor stuk steden waar de littekens van de Tweede Wereldoorlog nog steeds duidelijk zichtbaar zijn. Met recht een indrukwekkende rit.
BLOGUnieke camper reis: Dresden – Auschwitz – Krakau

Bekijk voor meer reisinspiratie onze andere blogs. We delen hier ook handige tips, zoals deze over zuinig rijden in een camper.

Hoogkarspel, Noord-Holland

Camper huren WF is gevestigd in het Noord-Hollandse Hoogkarspel. Hoogkarspel ligt in de gemeente Drechterland, één van de vijftig Noord-Hollandse gemeenten. We noemen Hoogkarspel en de omliggende dorpen bij elkaar ook wel ‘De Streek’. Dit is een verzamelnaam die volgens de geschiedenisboeken al sinds de Middeleeuwen gebruikt wordt om naar de dorpen achter Hoorn te verwijzen.

Direct een camper huren?

Bekijk hier ons volledige camper aanbod en reserveer je camper eenvoudig online.

We zijn vanuit heel Noord-Holland makkelijk bereikbaar als je een camper wilt huren. Hoogkarspel heeft zelfs een eigen afslag op de Westfrisiaweg, de N307. Vanaf de Westfrisiaweg volg je de Drechterlandseweg (N505) en dan kom je via de Sluisweg en Duijvenbrug naar de Streekweg. Wij zitten op Streekweg 192, recht tegenover de watertoren van Hoogkarspel. Parkeren kan gewoon bij ons op het pad, we zorgen dat het hek open staat als je langskomt.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wil je meer weten over onze campers of onze werkwijze? Of ben je op zoek naar tips voor tijdens je campervakantie, zoals instructies voor het afstellen van je camper? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vind je het antwoord op je vragen, inclusief handige instructievideo’s met extra tekst en uitleg. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.