Camper app - Tas inpakken
 

Camper huren Drenthe

Wil je een camper huren in Drenthe? Dan staat ons Camperhurenwf.nl team graag voor je klaar. Je vindt onze campers op twee locaties. We zijn gevestigd in het Noord-Hollandse Hoogkarspel, goed bereikbaar vanaf de Afsluitdijk. Daarnaast hebben we een locatie in Witteveen waar je in overleg de camper kunt ophalen.

Camper huren Drenthe

Vanuit Drenthe kun je eenvoudig en snel één van onze campers huren. We hebben verschillende buscampers voor de verhuur. De compacte Peugeot camper is de kleinste camper in ons wagenpark. Onze andere campers zijn Volkswagens, deze zijn iets ruimer dan de Peugeot. We hebben bewust gekozen voor campers met fabrieksopbouw, wat inhoudt dat het bestelbus chassis in de fabriek al is omgebouwd tot camper. Het resultaat is een nette, strak ingedeelde camper waarmee je van alle gemakken voorzien bent tijdens je campervakantie.

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper VW III

Camper VW III - Zijdeur
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

Drenthe > Hoogkarspel

Camper huren West-Friesland is gevestigd in het Noord-Hollandse Hoogkarspel, in de buurt van Hoorn en Enkhuizen. We zijn vanuit Drenthe makkelijk bereikbaar als je langs wilt komen voor één van onze campers. Je rijdt via de A7 over de Afsluitdijk en verlaat de A7 bij afslag Hoorn-Noord. Vanaf daar vervolg je de route naar Hoogkarspel via de Westfrisiaweg (N307). Je vindt ons op Streekweg 192, recht tegenover de watertoren van Hoogkarspel. Parkeren kan gewoon bij ons op het pad, we zorgen dat het hek open staat als je langskomt.

In overleg kun je de camper ook komen ophalen in het Drentse Witteveen. Dan zorgen we dat de camper daar voor je klaarstaat en dat er iemand aanwezig is.

Inspiratie voor je campervakantie

Wil je een camper huren en in Drenthe blijven? Eén paar van onze favoriete plekken om toe te voegen aan je lijstje met stops zijn het circuit van Assen en de VAM-berg in Wijster. Onze campers zijn voorzien van een fietsendrager, dus je kunt je eigen fietsen (of mountainbikes) meenemen tijdens je campervakantie. Ben je niet zo’n fietser? In Midden-Drenthe kun je prachtig wandelen.

Bekijk voor meer reisinspiratie en handige tips ons blog

Zo huur je een camper bij Camperhurenwf.nl

Via onze website kun je eenvoudig een camper huren vanuit Drenthe. We hebben een online beschikbaarheidskalender waarin je direct de beschikbaarheid van onze campers kunt checken. Is de camper nog beschikbaar? Dan kun je op de pagina van de camper zelf een reserveringsformulier invullen om vrijblijvend een reservering te plaatsen. Eén van onze teamleden stuurt je vervolgens per mail een offerte op maat. Zodra je hier akkoord op hebt gegeven en de borgsom hebt betaald, is je reservering definitief en kun je met de camper op pad. Overleg vooraf wel duidelijk of je de camper in Hoogkarspel of Witteveen komt halen.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wil je meer weten over onze campers of onze werkwijze? Of ben je op zoek naar tips voor tijdens je campervakantie, zoals instructies voor het afstellen van je camper? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Hier vind je het antwoord op je vragen, inclusief handige instructievideo’s met extra tekst en uitleg over onze campers. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Direct een camper huren?

Bekijk hier ons volledige camper aanbod en reserveer je camper eenvoudig online.