Blog

Staat er een uitje of reis met de camper op de planning? Je vindt op ons blog handige tips voor het rijden in een camper, inspiratie voor een unieke campervakantie en nuttige informatie die goed van pas kan komen als je met de camper op pad gaat.

Op campervakantie naar Engeland

Ben je aan het oriënteren voor je volgende vakantie en wil je graag een beetje in de buurt van Nederland blijven? Ga dan op campervakantie naar Engeland en maak een roadtrip langs de indrukwekkende zuidwestkust.

Lees verder >

Reisinspiratie: Campervakantie Kroatië

Ben je op zoek naar een bestemming voor je volgende campervakantie? Om je te inspireren, delen we in deze blog een fantastische bestemming: Kroatië. Heerlijk eten voor een zacht prijsje, maar vooral prachtige natuur.

Lees verder >
Camper app - Sterrenkijken

Onze favoriete camper apps voor de perfecte campervakantie

Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of er is wel een app voor. En dat is maar goed ook, waar daar kun jij tijdens je volgende campervakantie van profiteren. We hebben hieronder een paar van onze favoriete camper apps op een rij gezet, die je kunt downloaden op je telefoon of tablet voordat je eropuit gaat met de camper.

Lees verder >
Turkije - Luchtballon

Reistip: Buitenlandse plaatsnamen in Nederland

We merken bij onze huurders dat de vakanties in eigen land nog steeds toenemen in populariteit, ook nu er langzamerhand wat versoepelingen zijn. Om de binnenlandse campervakantie tóch een buitenlandse sfeer mee te geven, hebben we een paar van de buitenlandse plaatsnamen in Nederland op een rij gezet. En we ontdekten al snel: het zijn er meer dan we dachten!

Lees verder >
Vakantie Polen, Gdansk

Op vakantie in Polen met de camper

Dit keer een blog met inspiratie voor als je met de camper op vakantie gaat naar Polen. We hebben twee bijzondere locaties in Polen uitgelicht die de moeite waard zijn om mee te nemen tijdens het plannen van je campervakantie.

Lees verder >