Actie – Camper huren met korting

Ben jij niet afhankelijk van schoolvakanties en kun je daardoor makkelijk buiten het hoogseizoen op vakantie? Dan kun je van onze speciale seizoenskortingen profiteren en een camper huren met korting!

Voor iedereen die van reizen en vrijheid houdt, is de camper het ideale vervoersmiddel voor op vakantie. Je kunt zelf je route bepalen, net als het aantal dagen dat je op dezelfde locatie verblijft. En als het koud is of regent slaap je in een camper een stuk comfortabeler dan in een tentje. Je hebt met de camper alle vrijheid van het kamperen, maar dan met de luxe van een fijn bed, een eigen douche en wc, een keuken met koelkast en wasbak én voldoende kastruimte voor je bagage en boodschappen.

Camper huren met korting

Als ‘meer reizen’ en ‘vaker op vakantie gaan’ tussen jouw goede voornemens staan, kun je bij deze een goede start maken van het nieuwe jaar. We hebben namelijk een kortingsactie opgezet voor onze Volkswagen campers: de VW I en de VW II. Dit zijn de meest ruime campers uit ons assortiment en deze zijn volledig voorzien van fabrieksopbouw. De Volkswagen busjes bevatten alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde campervakantie.

Inhoud kortingsactie

 • Wil je de camper 2 weken huren?
  Dan krijg je €125,- korting op de totale huurprijs.
 • Ga je 3 weken met de camper op pad?
  In dat geval is de korting €190,- op de totale huurprijs.
 • Trek je er 4 weken op uit?
  Dan bedraagt de korting €255,- op de totale huurprijs.

Deze kortingen zijn geldig op boekingen voor de maanden april, mei en juni 2020. Het gaat dus niet om het moment van boeken, maar om de huurperiode die je selecteert. In onze online boekingskalender kun je heel makkelijk zien wanneer jouw camper beschikbaar is.

Korting op de offerte

De korting wordt verrekend in de offerte. Je ziet de prijs dus nog niet veranderen tijdens het maken van een reservering, maar wij zorgen ervoor dat deze correct in je offerte verwerkt wordt.

Huur nu jouw camper met korting!

Nog even alle belangrijke zaken over deze kortingsactie op een rijtje:

 • Geldig voor het huren van de VW I en VW II
 • 2 weken huren: €125,- korting
 • 3 weken huren: €190,- korting
 • 4 weken huren: €255,- korting
 • Huurperiodes: april, mei en juni 2020

Bekijk direct onze actie campers

camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken

camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken