De 5 voordelen van een campervakantie

Vakantie is altijd een goed idee. Vooral een campervakantie met één van onze rijk uitgeruste huurcampers. Ben je benieuwd of een campervakantie ook iets voor jou is?

1. Campervakanties zijn één groot avontuur

Als je van avontuur houdt, is een camper de ideale manier om rond te reizen. De mogelijkheden van een campervakantie zijn namelijk onbegrensd. Je bepaalt zelf je route en kunt deze elk moment aanpassen. Geen stress onderweg om op tijd te kunnen inchecken: je hebt je slaapplaats al bij je. Zo ga je gegarandeerd onbezorgd op reis.

Al onze campers zijn uitgerust met een navigatiesysteem, dus verdwalen is bijna onmogelijk tijdens je campervakantie.

2. Gezelligste manier van reizen

We horen vaak van onze klanten dat ze een vakantie met de camper altijd zo gezellig vinden. Je bent samen onderweg en dankzij de indeling van de camper is het ruim en knus tegelijk. Er is namelijk meer ruimte dan in een personenauto. En als je met het gezin op vakantie gaat, weet je dat ruimte het toverwoord is om de sfeer langer goed te houden onderweg. Daarnaast heb je meer privacy dan wanneer je met het vliegtuig of de trein op reis gaat. Je kunt dus met een gerust hart meezingen met de radio of fanatiek spelletjes doen zonder je medepassagiers tot last te zijn.

3. Comfortabel back to basics

Wat ons betreft is een campervakantie de gulden middenweg tussen overnachten in een hotel en kamperen met een tentje. Met een camper ben je back to basics, maar dan wel met een goed matras, stromend water en elektriciteit. Als het hard regent kun je met een gerust hart binnen zitten en gezellig een spelletje doen, zonder je zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van je tentzeil. Met mooi weer zet je heel eenvoudig de tafel en stoelen buiten, zodat je van het zonnetje kunt genieten. Met een campervakantie kies je voor luxe, comfort en avontuur in één.

4. Kies voor het ultieme buitengevoel

Kamperen is de ideale manier om ontspannen van de natuur te genieten. Ontbijten onder de luifel terwijl het dauw op het gras glinstert in het licht van de opkomende zon. Rustig wakker worden met een lekker ontbijtje en een verse kop koffie terwijl je plannen maakt voor de rest van de dag. En dan ‘s middags languit op een grote handdoek voor de camper met een goed boek in je handen, omringd door de geur van zonnebrand. Warme zomeravonden met een borrel bij het kampvuur. Of juist de frisse nachten in de herfst, wanneer de regen rustgevend op het dak van de camper tikt. Wat je ook gaat doen, een camper is altijd een goed idee.

5. Vrijheid met jouw ideale campervakantie

Een camper geeft je vrijheid. Je kunt spontaan je reisschema omgooien en hebt daardoor altijd zelf het roer in handen. Wil je bijvoorbeeld tussendoor stoppen om van het uitzicht te genieten? Tuurlijk, waarom niet? Of wil je ergens parkeren en de fiets pakken om de omgeving te verkennen? Dankzij de fietsendrager op onze huurcampers kan het allemaal. Kortom, pluk de dag en geniet van het moment!

Verschillende soorten campervakanties

Wat is jouw favoriete campervakantie? Wordt het een actieve vakantie in de Ardennen of ga je uiteindelijk toch liever voor rust en ontspanning in Zuid-Frankrijk? Wij zijn benieuwd!

Direct een camper huren?

camperbus

Camper Peugeot

Camper Peugeot - Luifel
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€98 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper VW I

Camper VW 1
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken
camperbus

Camper met extra bergruimte – VW II

Camper VW in het bos
4 zitplaatsen 2 slaapplekken
€110 per dag
Details & boeken